Branding | Catalogus

Mrs. Jansen Agency

Voor mooie en duurzame kindermerken moet je bij Mrs. Jansen Agency zijn! Ze verkopen de leukste items op het gebied van kindermode, lifestyle en speelgoed. Hier hoort natuurlijk ook een bijpassende huisstijl bij.

Duurzaam
Een belangrijk kenmerk van Mrs. Jansen Agency is dat al hun merken duurzaam zijn. Dit wilde ze ook graag uitstralen in hun eigen huisstijl. We zijn opzoek gegaan naar een kleurenpalet dat duurzaamheid uitstraalt, dit hebben we gedaan door rustige en natuurlijke kleuren te kiezen met een kinderlijke twist. Bij het logo is er gekozen om een sierlijk font te comineren met een strak font. Op deze manier krijg je een zakelijk maar toch speels logo.

Drukwerk
De huisstijl is uitgewerkt in verschillende producten zoals een tweetalige catalogus waar alle merken in gepresenteerd worden. Ook hebben we een uitgebreide iconen set gemaakt die op verschillende uitingen te vinden zijn. Om iedere klant te bedanken voor zijn/haar bestelling zijn er bedankkaartjes ontworpen die verstuurd worden bij elke bestelling.