Branding 

Dorpshuis
De Juffrouw

De branding van jouw bedrijf is ontzettend belangrijk voor het aantrekken van de juiste doelgroep. De focus van Dorpshuis De Juffrouw is aangepast naar een bredere doelgroep. Hier hebben we een huisstijl bij ontwikkeld die deze nieuwe doelgoep aanspreekt. 

Frisse uitstraling
Graag wilde de organisatie van Dorpshuis De Juffrouw een nieuwe doelgroep aanspreken. Het dorpshuis is namelijk de woonkamer van Hazerswoude-Dorp, een plek die altijd open is voor een heerlijke kop koffie en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Waarbij de vorige huisstijl alleen het oudere publiek aansprak was het nu de uitdaging om zowel een jong als een wat ouder publiek aan te spreken.

Fris en sfeervol
Door het gebruik van warme kleuren en herkenbare elementen krijgt de nieuwe branding gelijk al een huiskamer gevoel. Twee herkenbare elementen komen terug in de branding, dit zijn het silhouette van het karakteristieke pand en de vorm van een ruit. Deze ruit staat voor een bijzonder raam binnen in het pand. Dit samen hebben we mogen uitwerken tot een hele warme huisstijl.

Fotografie: Lavinia