Over mij

Een passie voor creëren!

Creatief bezig zijn vind ik het allerleukste, je vond mij vroeger altijd aan de tekentafel. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken als grafisch vormgever!

Dromen worden werkelijkheid

Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig met tekenen en knutselen. Nu ben ik 23 jaar en al bijna 3 jaar ben ik werkzaam als grafisch vormgever onder de naam Studio Jubel. Deze naam staat voor de vreugde en vrolijkheid die in mijn ontwerpen zijn terug te zien. Deze ontwerpen maak ik opmaat voor bedrijven en particulieren. Om mijn designs voor ee breder publiek beschikbaar te maken maak ik ook stationary en lifestyle producten. Deze worden verkocht in onze Etsy shop, op markten en bij diverse verkooppunten.

“Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat elke klant mij opnieuw geeft.”

Achter de computer of in het weiland

Ben je opzoek naar mij? Dan vind je mij achter mijn computer in mijn kantoor. Daar werk ik aan de leukste opdrachten voor mijn klanten of ben ik bezig met het inpakken van een stationary bestelling. Ben ik daar niet? Waarschijnlijk ben ik dan op de boerderij bij de koeien, schapen en alpaca’s. Samen met mijn vriend Remco woon ik op een melkveebedrijf in Zuid-Holland waar ik regelmatig een handje mee help met het verzorgen van de dieren.