Branding | Packaging

Polderzuivel

Polderzuivel is een boerderij gelegen in het Groene Hart. Op ambachtelijke wijze verwerken ze hun melk tot diverse zuivelproducten zoals yoghurt, vla, karnemelk en hangop. 

Nieuwe uitstraling
Deze mooie en vooral lekkere producten verdienen ook een bijpassende verpakking. Samen met de familie heb ik gekeken naar de wensen die ze hadden voor hun logo en de verpakkingen. Ze wilde graag dat de boerderij en de koeien centraal zouden staan op de nieuwe uitingen. Verder was het heel erg belangrijk om de verpakkingen van de verschillende producten goed bij elkaar te laten aansluiten zodat het een mooi geheel vormt.

Een fantastische serie
We zijn tot een gaaf resultaat gekomen. De nieuwe stijl heeft een landelijke en verzorgde uitstraling. In het logo stellen we de boerderij centraal, op de etiketten komen de koeien vooral naar voren. Door het toevoegen van verschillende kleuren maken we onderscheid in de product soorten en ontstaat er een super mooie serie. De branding hebben we kunnen uitbreiden met een set flyers en posters om de producten van Polderzuivel goed onder de aandacht te kunnen brengen.